Colaciones de Dulce De Leche (25 unidades)
Ingredientes
Masa:
250gr harina 0000
8 yemas
4gr polvo para hornear
5gr sal
c/n esencia de vainilla
Relleno
300gr dulce de leche
Glaseado
350gr azúcar impalpable
c/n agua caliente
Preparación
Masa: Unir todos los ingredientes y amasar hasta que la masa quede lisa. Es muy importante n sobre amasarla porque luego va a ser difícil estirarla. Dejar enfriar en la heladera por 30 a 45 minutos tapada. Con un palo de amasar estirar la masa hasta que quede de 4mm de espesor aproximados. Cortar de forma circular y estirar cada círculo hasta que queden ovalados. Pincharlos en el centro (NO tocar los bordes) y colocar en en un plancha enmantecada a horno moderado 180°C aproximadamente por 10 minutos o hasta que la base esté dorada.
Relleno: Colocar abundante dulce de leche en cada colación ¡A no ser tacaños!
Glaseado: Calentar el agua e ir vertiendo de a poquito sobre el azúcar impalpable (previamente tamizado). Debe de quedar blancuzco y espesa. Bañar cada colación y dejar reposar hasta que el glaseado se solidifique.
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Hello! Its been a while since my last upload recipe... I promise to catch up! This recipe is dedicated to all gourmets and lovers of sweets. It's the perfect recipe for a rainy, cold day and it's great to share with friends and family. I hope you enjoy it!
Snacks of dulce de leche (25 units)
Ingredients
Dough:
250g flour 0000
8 egg yolks
4 g baking powder
5g salt
c / n vanilla
Stuffing:
Dulce de Leche 300g
Glazed:
350g caster sugar
c / n hot water
Preparation
Crust: Combine all the ingredients and knead until dough is smooth. It is very important not to knead too much because then it will be difficult stretch. Cool in the refrigerator for 30-45 minutes covered. With a rolling pin stretch the dough until it´s 4mm thick. Cut the dough circular and stretch each circle until they are oval. Pierced in the center (do not touch the edges) and place in a greased plate in a moderate oven at 180 ° C for approximately 10 minutes or until crust is golden brown.
Filling: Place plenty of dulce de leche in each collation. Unless stingy!
Glaze: Heat the water and pour little by little over the powdered sugar (pre-screening). It must be thick and white-ish. Flood each collation and let stand until glaze solidifies.
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